ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Βασιλική Λευκάδα.
.......................................................................................................
Το συγκρότημα Villas Aktes βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα !!!
Στον κόλπο της Βασιλικής ένα γραφικό κεφαλοχώρι με πολύ πράσινο και πανέμορφες ακρογιαλιές. Ιδανικός τόπος για wind surfing (σερφ) λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών.
Θεωρείται ο τρίτος καλύτερος προορισμός στη Μεσόγειο για το άθλημα. Αλλά ακόμα και αν δεν είστε φανατικοί του αθλήματος θα μαγευτείτε βλέποντας τα μαγικά surfing να χορεύουν πάνω στα κύματα.
Το συγκρότημα Villas Aktes αποτελείται από τέσσερις ανεξάρτητες κατοικίες: δύο bungalows (Villa Zoe και Villa Spirida) 40 τμ η κάθε μία και δύο μεζονέτες (Villa Aleni και Villa MaryLu) 85 τμ η κάθε μία. Στον εξωτερικό χώρο μπορείτε να απολαύσετε μια ευρύχωρη πισίνα για ενηλίκους και μία παιδική που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις βίλες όλες τις ώρες της ημέρας ακόμη και τη νύχτα.
......................................................................................................................................................................
Και τα τέσσερα σπίτια απέχουν από την πόλη με τα πόδια περίπου 500 μ.
Στον οικισμό της Βασιλικής υπάρχει super market, φαρμακείο, εστιατόρια, ταβέρνες.
Σε απόσταση 400 μ. υπάρχει το Κέντρο Υγείας της Βασιλικής. Από τη Βασιλική μπορεί κανείς εύκολα να επισκεφθεί τα γύρω νησιά καθώς και τις περίφημες παραλίες Πόρτο-Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Αγιοφύλι με πλοιάρια που διοργανώνουν εκδρομές.
Η Βασιλική απέχει 37 χλμ από την πόλη της Λευκάδας και βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του νησιού.
Σε απόσταση 57 χλμ. βρίσκεται το αεροδρόμιο του Ακτίου. Επίσης, υπάρχει Ferry boat που ενώνει την Βασιλική με το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και την Ιθάκη.

Click for bigger mapVillas Aktes